• Nils Cassøe Jepsen den 18-04-2018
    VIGTIG INFO VEDR. Chromebooks
    Thisted Kommune har besluttet, at eleverne på 7. årgang skal beholde deres chromebook resten af deres tid i folkeskolen dvs. på kommende 8. og 9. årgang. Det er desuden besluttet, at eleverne på kommende 9. årgang skal have chromebooks udleveret næste skoleår. Det betyder at alle elever på Hanstholm Skole pr. 1. august 2018 enten har en IPAD eller en Chromebook udleveret.

Nils
    Ole Vognstoft Pedersen den 23-03-2018
    Nils Cassøe Jepsen den 07-03-2018
    Skolebestyrelsesvalg på Hanstholm Skole 2018
    Der skal vælges nye forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen - vær med til at vælge dem eller bliv en af dem!
    Der afholdes valgmøde mandag den 7. maj kl. 19.30. Det er et informations- og opstillingsmøde, hvor du som forældre kan være med til at vælge de kandidater, du ønsker, skal være forældrenes repræsentanter i skolebestyrelsen. Eller måske er du én af de nye bestyrelsesmedlemmer.
    Skolebestyrelsen på Hanstholm Skole