Tom Pedersen den 23-06-2016
    Kære forældre, elever og kolleger

I morgen har vi fælles sommerferieafslutning i den store skolegård kl. 11.45.
    Alle forældre er velkomne, hvis I har lyst og lejlighed til at deltage.
    Eleverne får fri kl. 12.20, og busserne kører hjem kl. 12.30.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et godt første år på Hanstholm Skole. Der har været meget at se til, men det har været en fantastisk oplevelse, at blive en del af Hanstholm Skole.
    Jeg vil gerne sige tak for den måde, I som forældre har taget i mod mig, og for den gode opbakning vi på skolen oplever fra jer. Det er med til at gøre vores arbejde lidt lettere og forhåbentligt også lidt bedre.
    Jeg vil også gerne rette en stor tak til alle ansatte på skolen. I gør et kæmpe stykke arbejde hver eneste dag med stor entutiasme og kæmpe engagement. Det er en ægte fornøjelse, at være en del af.
    Sidste med ikke mindst skal der lyde en stor tak til alle eleverne. Det er dejligt at oplever den umiddelbarhed og den glæde I udstråler, både ude i klasserne, når vi mødes til morgensang hver dag, eller når vi ind i mellem har et fælles arrangement på skolen.

Jeg vil ønske alle en god og meget velfortjent sommerferie.
    Jeg glæder mig til vi ses igen mandag 8. august kl. 08.00 friske, veludhvildede og klar til et nyt og spændende skoleår på Hanstholm Skole.

Vh. Tom Pedersen

Tom Pedersen den 17-06-2016
    Hanstholm Skole på Facebook

Kære elever og forældre
    Hanstholm Skole har nu fået sin egen Facebook-gruppe. Den hedder naturligvis "Hanstholm Skole".
    Jeg vil opfordre så mange som overhovedet muligt til at melde sig ind i gruppen.
    I vil kunne læse om skolens hverdag og se billeder fra noget af alt det vi går og laver sammen med eleverne.

vh. Tom Pedersen
    Ole Vognstoft Pedersen den 26-07-2016
    Så er vi klar med opdateringer igen, så meld jer friskt til!

2. klasse på tur til Tved skov

Hanstholm skole har 2016 50 års jubilæum

Dette skal markeres ved en større festivitas - både på skolen d. 9. sept for skolens elever og ansatte, og d. 10. sept. for tidligere elever og ansatte over 18 år.

Sæt kryds i kalenderen...

Løbende information om arrangementet kan tilgås på facebooksiden.

Mvh. ledelse og jubilæumsarbejdsgruppen v. Hanstholm skole

D. 31/5

Herover ses elever fra FLyvefiskens storegruppe, og pædagog; Dorthe Lyngbye på tur til Rindbæk sø med naturvejleder.

Elever - (og personale) er dybt optaget - og på en forårsdag med sommertemperaturer, er motivationen i top..