Tom Pedersen den 10-05-2017
    Hanstholm Skole søger lærer på fuld tid til Flyvefisken

På Hanstholm Skole søger vi en engageret lærer på fuld tid til Flyvefisken med start 1. august 2017

Flyvefisken er en specialklasse for børn med socio-emotionelle vanskeligheder og tilknytningsforstyrrelser.
    Der er pt. 20 elever i Flyvefisken.

Arbejdet i Flyvefisken på Hanstholm Skole udspændes mellem flere fokusområder. Vi arbejder anerkendende og ressourceorienteret både med elevernes trivsel, motivation, selvværd, faglige udvikling og livduelighed i det hele taget.

Du vil blive en del af et team med nogle dygtige og engagerede kolleger, som forventer et godt og tæt samarbejde sammen med dig.
    Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø og leder efter en kollega med højt humør og en positiv tilgang til livet.

Hanstholm Skole er afdelingsopdelt med ca. 290 elever i alt. Vi har også specialklasser og underviser børn fra det lokale asylcenter.

Vi glæder os rigtig meget til at tage godt imod dig som vores nye kollega.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte viceskoleleder Anette Keld Toft på 24 88 02 56, hvis du har spørgsmål. Vi vil også meget gerne have besøg af dig.

Du kan søge stillingen elektronisk via Thisted Kommunes hjemmeside.
    Vi skal have din ansøgning senest mandag 29. maj kl. 12.00
    Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag 1. juni
    Alle ansøgere, der indbydes til samtale, skal give tilladelse til indhentning af børneattest.

Tom Pedersen den 10-05-2017
    Hanstholm Skole søger pædagog til barselsvikariat i Flyvefisken fuld tid.

Pædagog til Flyvefisken
    I Flyvefisken søger vi en pædagog til et barselsvikariat på fuld tid med start 1. august 2017. Vikariatet løbet hele skoleåret 17-18

Flyvefisken er et specialtilbud for børn med socio-emotionelle vanskeligheder og tilknytningsforstyrrelser.
    Der er pt. 18 elever i Flyvefisken.

Som pædagog i Flyvefisken skal du kunne arbejde med flere fokusområder. Vi arbejder anerkendende og ressourceorienteret både med elevernes trivsel, motivation, selvværd, faglige udvikling og livduelighed.

Du vil blive en del af et team med dygtige og engagerede kolleger, som forventer et professionelt og tæt samarbejde sammen med dig.
    På Hanstholm Skole har vi fokus på et godt arbejdsmiljø for de ansatte og et godt læringsmiljø for eleverne.
    Det er vigtigt, at du er robust, humoristisk og har en positiv tilgang til arbejdet med elever, der har brug for struktur og forudsigelighed

Vi glæder os rigtig meget til at tage godt imod dig som vores nye kollega.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte viceskoleleder Anette Keld Toft 24 88 02 56, hvis du har spørgsmål. Vi vil også meget gerne have besøg af dig.

Du kan søge stillingen elektronisk via Thisted Kommunes hjemmeside.
    Vi skal have din ansøgning senest mandag 29. maj kl. 12.00
    Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag 1. juni